Ποιοί Είμαστε

Η επιχείρησή μας ξεκίνησε ως μια μικρή, οικογενειακή υπόθεση το 2010, αλλά γρήγορα εξελίχθηκε σε μια μονάδα γαλακτοκομικών με έμπιστο προσωπικό και διαδικασίες παραγωγής σύμφωνες με τα αυστηρότερα κριτήρια και ελέγχους.

Η σταθερή προσπάθεια των ανθρώπων μας αλλά και η αγάπη για τις παραδοσιακές συνταγές και το ντόπιο γάλα δίνει στα προϊόντα μας την μοναδική τους γεύση και την ξεχωριστή υφή που τα χαρακτηρίζει. Δεν είναι τυχαίο ότι σε μια τόσο δύσκολη και ανταγωνιστική εποχή, τα γαλακτοκομικά Τζίφρης καταφέρνουν συνεχώς να κερδίζουν την αγάπη όλο και περισσότερων καταναλωτών, δημιουργώντας ένα μεγάλο δίκτυο πωλήσεων σε Αθήνα, Αιτωλοακαρνανία, Ήπειρο, Λευκάδα και άλλες περιοχές.

Η αφοσίωση στην καθημερινή συλλογή γάλακτος και η εμμονή για την βέλτιστη γεύση και ποιότητα, είναι τα κλειδιά στην παραγωγή των προϊόντων Τζίφρης, που κάνουν ακόμα και τους πιο επιφυλακτικούς πελάτες να μας εμπιστεύονται.Τα γαλακτοκομικά ΤΖΙΦΡΗΣ με 3 συμμετοχές κέρδισαν 2 χρυσά στο Πρόβειο Γιαούρτι Πλήρες, στην Κρέμα Βανίλια και χάλκινο στην Κρέμα Σοκολάτα. Τα Προϊόντα ΤΖΙΦΡΗΣ συνεχώς εξαπλώνονται, θα τα συναντήσετε σε δεκάδες καταστήματα στην Αττική αλλά και σε όλη την επικράτεια.

Ο μοναδικός αυτός διεθνών προδιαγραφών διαγωνισμός οργανώνεται για τέταρτη φορά.

Οι γευστικές δοκιμές των δειγμάτων, που συμμετείχαν στο διαγωνισμό, έγιναν από την ειδική κριτική επιτροπή αποτελούμενη από έμπειρους και καταξιωμένους σεφ και γευσιγνώστες.

Κατά τις γευστικές δοκιμές το κάθε προϊόν έφερε ειδικό κωδικό, χωρίς τη συσκευασία του, ώστε να διασφαλιστεί η ανεπηρέαστη απόφαση της κριτικής επιτροπής. Ο 4ος Διαγωνισμός Ελληνικών Τυριών & Γαλακτοκομικών προϊόντων 2016, με τη δημοσιότητα και τις διακρίσεις που συνεπάγονται, αφορά όλα τα τυροκομεία και τις βιομηχανίες της χώρας, τα οποία δημιουργούν προϊόντα σε ένα ιδιαίτερα ανταγωνιστικό διεθνές περιβάλλον ποιότητας και γεύσης.

Νέο Κατάστημα

Επισκευθείτε το Νέο μας Κατάστημα στην Αθήνα, Υμηττού 60

Σημεία Πώλησης

Μπορείτε να βρείτε τα προϊόντα μας στο Πρατήριο μας επί της Εθνικής Οδού Αμφιλοχίας Αγρινίου στην Στάνο, και σε επιλεγμένα καταστήματα σε όλη την Ελλάδα.
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΣΗΜΕΙΑ ΠΩΛΗΣΗΣ